17 0

Geplaatst door  in Nieuws

Het is bijzonder rustig op het moment op de kleine hoeve. We hebben geen kweek activiteiten tot de eerste week september. De laatste jongen van het voorjaar zijn nu een week of 5. In totaal heb ik nu nog twee nestjes Madagascar en driekleur. Deze dieren zijn reeds voor een gedeelte gereserveerd en de driekleuren houd ik in eigen stal. Gisteren heeft Volierebouwlimburg.nl mij de 2e en de 3e flat van 6 hokken geleverd. De nieuwe 18 hokken worden spoedig geplaatst en in gebruik genomen. Ik verkoop op dit moment nog een drietal Duitse reus volwassen voedsters en twee jonge chinchilla rammen van ca. 10 weken. Ook heb ik nog havanna voedsters en madagascar voedsters te koop, dit zijn ervaren kweekdieren met goede nakomelingen, echter heb ik er alweer nazaten van en men moet ook een keer afstand kunnen doen, Ik wens alle bezoekers fan mijn site een fijne zomer toe en graag weer tot september op de website of op de kleine hoeve !

Leave a comment

* Verplicht