05 0

Geplaatst door  in kweek

Vandaag 5 mei 2014, ben ik weer zo trots als een pauw, na lang puzzelen in de goede kweeklijn heb ik eindelijk weer jonge 3 kleur zwart getekende dieren kunnen terug kweken. Ik had vandaag een stagaire uit de veterinaire opleiding die een dag meeliep en kwam helpen met de verzorging, ik vertelde haar dat een madagascar voedster moest werpen en dat ze naar alle waarschijnlijkheid in deze fase van de lijnteelt  driekleur zwart  zou moeten werpen en binnen een uur wierp de voedster  haar nest en ja hoor minimaal 1 drie kleur heb ik op de hand gehad. zeer mooi getekend dier.
De rest heb ik nog niet zo goed bekeken, effe laten rusten.

Mijn dag kan niet meer stuk, zo had ik gisteren nog 14 chinchilla Duitse reusjes uit mijn tak Bremen.

Klik op “Lees meer” en bekijk het wonderschone diertje.

image

image

Leave a comment

* Verplicht